Påskhelgen blev mycket lyckad. Den inleddes med påskbuffé på Filipstad Buss. Mycket uppskattat. Tack Sten. På långfredan var det mc-parad genom stan som vanligt. Därefter åkte Åke o jag till Mattila. Det ligger några mil nv Torsby. Vi hade hyrt en stuga o tänkte åka lite skidor. Påskafton skidåkning hela dagen i perfekta spår. Vi var nästan till norska gränsen. Toppenväder. På kvällen god mat. Påskdagen: Lite skidor på fm. Packade. Åke drog till Sälen o jag åkte hemåt. Fikade på Elviscafét i Östmark. På kvällen en härlig danskväll i Örebro till Blender o Date.

v14 Farsan var lite klen, men piggnade till. Jörgen S bjöd på lunch i Prästbäcken. Rårakor m sylt. Mums. Gratis är gott! Torsdag regn. Fredag till Köket på kvällen. Dans i Örebro på lördag. Drifters. Inget vidare. Dans i Kr-hamn på söndag. Bhonus. Bra! Jörgen J körde.

v15 Tord M bytte bromsvätska på Saaben. Jobb som vanligt. Söndag dans i Holken till Bhonus. Bra!

v16 Jobb som vanligt. Wahlströms i Örebro på tisdag.

v17 Jobb som vanligt. Dans lö Örebro Casanovas. Bra! Dans sö i Environiq arena Kr-hamn till Blender o Casanovas. Lite avslaget.

v18 Jobb jobb jobb. Startade upp gräsklipparen hos mor o far. Snart är det dags.

v19 M-klubb. Jobb. Jocke kom på onsdag. Han hade köpt bil. Kia ceed. Såg bra ut. Vi käkade på Köket på kvällen. Han låg kvar. Torsdag till Sutt. Mat hos mor o far. Jocke Nisse o jag till Bygdegår´n. Traktorer o hantverk. Jocke åkte till K-d. Fest Stefan E 40. Hockey-VM på tv. Jörgen o Åke kom upp. Fredag slappardag. Skönt. Lena R ringde på fm. Jag är med i FT under rubriken Tre frågor-tre tycker. På kvällen premiär i Blomsterhult. Jörgen o jag åkte dit. Gamblers o Expanders spelade. Skapligt med folk. Saaben gick fint. Lö jobb o lunch på Louise. Mekade lite med Jockes nya cykel. Scott. Han säger att han ska mä på Cykelvasan. Bra! Tog en cykeltur i det underbara vädret ( +22 ). Stöpsjörundan 29 km. Jag såg o hörde GÖKEN. Härligt. På kvällen hockey-VM på tv. Ryssland slog Tyskland i en bra match. Snart ska mc-n ut. Hörs