Nu har äntligen våren kommit. Klockorna ( dom flesta ) är ändrade. Tycker egentligen inte man ska ändra på tiden. Den är som den är. Öresavrundning är också ett gissel. Skapar bara problem i bokföringen. Kanske finns det nån grupp på Facebook man kan gå med i. Jag har inte varit bortrest i tre mån. som en del tror. Tiden o lusten att blogga har inte funnits. Vi får se hur det går framöver.

En liten sammanfattning av årets tre första månader. Dansats har det gjorts i Örebro 5ggr, Forshaga 1, Holken 2, Lusaken 2, och Slottsbron ! 1 gång. Slottsbrons FH är ju Sven Ingvars första spelplats och man kände lite nostalgi i väggarna. Bl.a satt det en skylt som förbjöd huvudbonader på dansgolvet! Vissa brydde sig inte.

Måndagsklubben rullar på som vanligt. 1930 på Hertig Karl. Snart kan vi sitta ute. Jippi.

Fotvård, blodgivning o årlig läkarkontroll har det också blivit. Sven D på Haga tror att jag kommer att hänga med länge än. Hoppas han har rätt. Mor o far fyller ju 90 båda två i år, så förutsättningarna bör ju finnas.

Skolbussen rullar på som vanligt 2 ibland 3 varv runt Yngen. Plogningen kunde varit bättre. Hornkullen har varit bra. Snart börjar tjällossningen och då går det tungt. Svea Sport går lite på sparlåga men det funkar ok tycker jag.

Mandarinspåret har varit uppkört i vinter. Känns bra. Vasaloppet kollade jag i soffan i år. Har ju kört det med skidor, buss, bil, mc o cykel. Vem slår det?

Kollade Svenska Rallyt hos Stig i Dalkarlssjön. Bra väder o dramatik.

Joakim har fyllt år ( 16 jan ) o jag tog en sväng till V-ås. Har fyllt själv också ( 84 kvar ). Blev bjuden på hockey o mat av grabbarna. Vi åkte till Tommy J o kollade på tv.

Har skottat en del snö o kört mat o pengar till mor o far. Vilken skön vinter.

På sportlovet var jag till Örebro o servade bilen. Roland o jag lunchade på Svalan.

Nu ser jag fram emot Påsken. Skidåkn ? Mc-premiär ? Dans ? Den som lever får se. Hörs.