Oxhälja är över o hösten smyger sig på. Det har varit mycke jobb ett tag, men också en del nöjen. Måndagsklubben rullar på som vanligt. Vi träffas på Hotel Hertig Karl kl 19.30 o löser lite världsproblem, käkar lite o skvallrar. Ti 15 sept spelade Zlips i Örebro o Jörgen o jag for dit. Jörgen har tyvärr lite ont i sina knän så han får ta det lite lugnt. Sö 20 sept var det dags för en mc-tur. Mats Moberg o jag hade tänkt åka lite i Dalsland, men efter att jag kollat vädret så körde vi österut istället. Fika i Kopparberg, körde vidare till Skinnskatteberg-Kolsva o Köping. Kollade Bilmuseét i Köping. Många växellådor till Volvo fanns det också. Träffade Henrik Frid ( Charterbuss ) på parkeringen. In på Biltema i Örebro. Käkade på Max. Fick lite regn på oss när vi kom till Påland. Skön tur. Sista för säsongen ? Det har inte blivit några längre turer i sommar. Vi har ju pratat om Bornholm o Trollstigen, men det får bli nästa år.

Må 21 sept studiedag i skolan o då fick man lite sovmorgon. Skönt. Lö 26 sept käkade vi ( Åke J Torbjörn P ) på Köket. Har även lunchat där några ggr. Bra mat. Sö 27 Bhonus i Holken ++++. Bra musik o bra tider ( 18-22 ) . Man hinner ju hem innan man somnar.

På fredag 2 sept var det dags för fest. Bodil Jensen har flyttat till Vasagatan o jag var med o bar lite möbler. Bodil är Jörgens mamma o hon bjöd på smörgåstårta mm. Vi fick även lite starkt till. Tommy, Lena, Åke, Jörgen o jag var där. Carina kom lite senare från Mora. Mycke trevligt.

Helgen bjöd på Norgefrämmande hos mor o far. Mina kusiner Inger-Berit o Kjell kom på besök o jag träffade dom både lö o sö. Hann även med en sväng till Brunnsparken i Örebro på lö kväll. Streaplers spelade knappt godkänt. ++

Ti 6 sept till Örebro igen. Casanovas är alltid bra. +++. Lö 10 sept fyllde far 89. Uppvaktade med strumpor. Kaffe o tårta. På kvällen var det stor fotbollsmatch på Parken i Köpenhamn. Danmark-Sverige VM-kval. Vi var inbjudna till Bosse ” Amöba” Larsson på mat o TV. Jag hann tyvärr inte med maten, men åkte dit o kollade matchen. Åke, Dan o Jörgen var där. Danmark vann o Sverige var i princip borta från VM. Deppigt. På Sö 11 sept var det dags för dans igen. Highlights spelade i Kr-hamn o jag körde dit. Jörgen hängde på. Trevlig kväll.

v42 Lagade trasiga tänder på må. Billigare o snabbare än jag väntat mig. Skönt att ha en bra tandläkare ( Christer Pålsson ). På kvällen Måndagsklubb. Bra väder nästan hela veckan. Älgjakten har börjat o höstlöven faller så sakta ner. Fick punka på bussen på torsdag. Det händer väldigt sällan tack o lov. Törnbloms fixade det galant. Vinterdäcken skall på v44 ( skollov ). På lördag åkte jag till Måltidens hus i Grythyttan. Det var kokbokens dag o jag brukar alltid åka dit då. Kul att botanisera där. Köper alltid med mig lite grejer som man inte hittar annars. På kvällen var det dans i Forshaga till Matz Bladhs. Lite mera moget.

Solen står nu högt på himlen o det ser ut att bli en fin dag. Skall köra mat till mor o far o fixa lite ute. På kvällen kanske det blir dans i Holken. Den som lever får se.