Sommarens stora kraftprov stod för dörren 16 Aug. Cykelvasan mellan Sälen o Mora. Jag har ju åkt denna sträcka tidigare med skidor ( 2 ggr ) buss, bil, o mc. Åke o jag drog mot Mora på lördan. Jörgen var redan på plats. Vi checkade in hos Åsa i Selja. Perfekt. På kvällen kom regnet. Åsa bjöd på god mat. Söndag morgon frukost o sedan åkte vi mot Sälen. Regnet hade upphört o solen tittade fram. Det blåste dock rätt friskt. Starten låg strax bortom Berga by på en idrottsplats. Starten gick smidigt o vi hade medvind. Upp på myrarna på härliga grusvägar. Underbart väder. 25 km asfalt 25 km grusväg 35 km i Vasaloppsspåret o 5 km terräng. Detta passade mig perfekt. Det rullade på bra o jag fick glada tillrop av Monika från Hällefors. Hennes Gunnar låg lite bakom mig. Hade lite kramp efter Oxberg, men det gick över. Carina o Jörgen stod o hejade på slutet. Lite regn strax före Mora, men det gjorde inget. I mål på 5 tim 15 min 50 sek. Helt OK. Cyklade tillbaka till Selja för dusch och god mat. Hemåt på kvällen. Tack Åsa o Carina för underbar service.

v 34 Några lediga dagar före skolstarten. Må: Åke Jörgen J o jag på klubben. Ti: Jörgen S o jag lunchade på Lungsundets Sporthotell. Bra mat o lugn miljö. På kvällen hjälpte jag till att flytta Bodil J till Vasagatan. Därefter USD till Örebro. Bhonus spelade i Brunnsparken. On: Gräsklippning i Sutterhöjda. To: Skolstart. Skall köra Nykroppa på morgonen. Kul med lite nya ansikten. Har också fått en bättre buss MB 416. Den är toppen att köra med automatlåda. På lördag var det dax för årets match på Stora Valla. DIF-VSK 1-0. Åke o jag satt på läktaren i det fina sensommarvädret. Därefter åkte vi till Jacobs Loge på dans. Black Jack spelade upp. Det var sådär.

v 35 Busskörning hela veckan. Upp 0455. Puh. Somnar gott på kvällen. På onsdag var det sista dansen i Björneborg FP. Jörgen o jag drog dit. Inte så mycke folk men kul ändå. Svea Sport får stå tillbaka lite nu. Öppet mellan 17 o 18.10. + lördag. På lördag var det Jannez i Brunnsparken. Träffade Roland o Liselott där.

v 36 Busskörning o Svea Sport som vanligt. Måndagsklubb som vanligt. ÅJ HL. På onsdag var jag till Foten o Fejset o fick skön fotvård av Ann-Britt. Detta borde fler unna sig. Mycket skönt. Oxhälja står nu för dörren o det märks redan i början på veckan när tivolit kommer. På fredag tog jag en tur på kvällen. Lagom med folk. Köpte lite godis. På lördag jobbade jag på Svea mellan 11 o 14. Därefter ut på stan i regnet. Åke o jag käkade på Köket. Murat o Kung har öppnat rest. i busstn. Bra jobbat. Kul med folk som satsar. På kvällen fotboll hos Roger L. Ungern – Sverige 1-2. Mål av Zlatan i sista minuten. Otroligt. Kollade läget på stan på hemvägen. Nu är det söndag fm. o vädret börjar bli bättre. Ska ut o shoppa lite. Hörs.