v 30 Swebus 1603 må ti on. På onsdag kväll var det fest på Ringvägen + St Torget. Först uppvaktade jag Kristina Karlsson på 50-årsdagen. Hurra hurra. Garden-Party. Mycket trevligt. Gick ner till Stora Torget o dansade lite till Claes Lövgrens. ( Filibjurdans ) Inte så mycke å ha. På torsdag dök min vän från Schweiz ( Anders Sjöberg ) upp. Vi käkade på Hertig Karl som vanligt. Vem kommer in om inte Jessica Andersson, vår nya ambassadör. Varför kramar jag inte henne o skickar ett MMS till Jörgen J. Han påstår att han har haft Jessica i knät. ???. Bevis ! Efter denna omtumlande upplevelse raggar Anders o jag på stan. Han letar efter ett hus i Filipstad. På fredag dök årets semesterdag upp. Mor far o jag åkte till Norge. Lunch på Gate gästgifveri i Arvika. Mycket trevligt ställe. Kan rekommenderas. Hälsade på moster Ragnhild i Askim. Lämnade mor o far hos Grete o Gunnar. Själv slaggade jag hos kusin Kjell. Ny säng o eget rum. Toppen. Lördag: shopping + kaffe hos Thorleif ( morbror ) o Ingrid. På kvällen kusinträff i Fredrikstad. Vi var 9 st ( Inger-Berit Kjell Irené John-Öyvind Steinar Ronny Anne-Marie Lisbet HL ) Vi käkade på Bistro 88 i hamnen. Bra mat. Kaffe hos Inger-Berit efteråt. Kul. Söndag middag hos Ågot ( moster ) o Hans. Hemåt via Gudrun ( Moster ) i Askim. Kusin Rickard m dotter kom förbi på en snabbvisit. Shoppade lite på Bergvik på hemvägen.

v 31 Svea Sport 15-18. M-klubb. Åke Jörgen J + Torbjörn. Ti + On Swebus 1603. Ti gräsklippning i Sutterhöjda. On Cykelträning + Blåbärsplockning + Naturpasset på kvällen. To Jörgen o Åke kom på te. Fr Casanovas i Blomsterhult. Lö Körde bröllopsgäster från stan till Nordmark. Cykel till Sutterhöjda. Hämtade i Nordmark 23.15. Sö Mc-tur till Torsö. Käkade fisk på rest. Laxhall. Mycket gott. Hemåt via Göta Kanal, Tibro , Karlsborg, o Tidan. Härlig tur på 45 mil.

v 32 Swebus 1603 må ti on. Ti + On Cykel Blåbär o Naturpasset. På torsdag gick den årliga Herrgårdsfrukosten av stapeln. Cykel till Hennickehammar. Prom. i skogen. Bad i Hemtjärn. Kallt! Frukost på herrgården. Årets deltagare var Donald K, Åke J, HL. Mycket trevlig tradition. Lyx i varda´n. På kvällen fönstermålning i Sutterhöjda. Kvällen avslutades med logdans i Blomsterhult till Blender. Jörgen Carina o Åsa var också där. Dom bröt i halvtid pga. dåliga knän ( Jörgen ) . På fredag bjöd Åke på lunch i det fria. Åsa Carina o jag var gäster. Stackars Jörgen jobbade. Därefter fick Åke köra på stan i Åsas Merca cab 500. Han var stolt som en tupp! På kvällen fönstermålning i Sutterhöjda. På lördag fönstermålning. På kvällen logdans i Blomsterhult till Date o Shake. Tyvärr kastar Janne in handduken efter denna kväll. Publiken sviker. Annika o jag samåkte från Lindfors. På söndag cykeltur till Sutterhöjda. Mat o kaffe. Sov som vanligt på uteplatsen. Hur skönt som helst. Klippte gräs. Cykel hem via Kungsskogen= 66 km. Denna helg missade jag Larsmäss i Nordmark ( Bhonus ) o Flygfesten i Dala-Järna. Brukar vara på båda dessa arr. Tyvärr räcker inte tiden till allt.

v 33 Swebus 1603 må ti on. Fönstermålning må ti on to. Äntligen klart. Härligt. Nu väntar Cykelvasan Sälen – Mora på söndag 90 km. Skall trimma både kropp o cykel ( nya däck o bromsbelägg ) . Jörgen åker inte ( ont i knäna ). Åke kör 30 km Oxberg – Mora. Carina o Åsa står för mat o logi. Härligt med såna Kullor! Hörs.