Slutet på v26 bjöd på sol o jobb. På lördag körde jag Benny Larsson o hans kompisar till Hammarn för flottfärd med kapten Sörensen. Under tiden gjorde jag Hällefors. Sol o varmt. Fikade vid Formens Hus. Åke kom förbi. Han skulle till Sävsjön o fiska med sina gamla polare från Bergsskolan. På söndag åkte Micke Nilsson o jag till Borlänge med buss. Vi skulle köra express från Peace and Love-festivalen. Varmt varmt varmt. Körde till Karlstad. Tom hem.

v 27 Må + Ti Swebus 1603 = Kr-hamn t.o.r. Måndagsklubb med Conny! Göran! Åke Jörgen o HL. Sol sol sol. On regn o åska. Till Sutterhöjda med mat. Bad i Mangen. Premiär. Skönt. To gräsklippning i Sutterhöjda. Bad i Mangen. Sol sol sol. Fr till Västerås. Hämtade Jocke på Bäckby hos arb,kompis. Han hade åkt rullskridskor dit. Regn o åska på Oxbacken. Lö IKEA. Inköp av tv-bänk m tillbehör. Montering. Kollade Powermeet på kvällen. Roland o Liselott var där utan häst. Sö IKEA komplettering. Montering, Käkade i Hamnen. Hemåt på kvällen.

v28 Swebus 1603 x 4. Semester vad är det? On till Sutterhöjda med mat. Målarkluddarna Nicklas o Fredrik var med o kollade ev. fönstermålning. Vi fikade på uteplatsen. To Regn regn regn. Strömlöst hos mig i Björnen. Göran inkopplad på fallet. Brattström kom o fixade en ny säkring i källaren. Fr äntligen dans. Perikles i Blomsterhult. Mycket bra. Lö Grill hos Roland o Liselott i Fjugesta. Wahlströms på Jacobs Loge. Toppenkväll. XXXX. Sö Slåtter i Sutterhöjda. Cykel Stöpsjön på kvällen. Översvämmning vid Joelstorp. Dramatiskt. Med livet som insats körde jag genom vattenmassorna.

v 29 Swebus Må-Fr. Måndagsklubb med Jörgen S o Arne Berglund! Arne skulle till Norge med Berit o fick låna kartor av mig. Fick en lunchkupong på Louise som tack för lånet. Gratis är gott! On gräsklippning i Sutterhöjda. To Hjälpte Liselott att flytta från Spångbergsvägen 28 till 30. Roland Lollo Peter o Dan var också med. Vi släpade bl.a. ut ett piano. Puh! Det skulle sedan transporteras till Emelie i Stockholm. På kvällen bjöds det på underbar mat hos Lollo. Tack! Lö Cykeltur på jvg-banken till Fogdhyttan. Sedan genom skogen till Skribo-Persberg-Storhöjda. På kvällen liten inflyttningsfest hos Liselott= Martini på balkongen. Sö Hjulhälja Regn regn regn. Hästen var med i regnet. Satt hos Tommy Åhfeldt i en gammal GDG-buss på busstn. Kollade Midnattssolsrallyt som passerade genom stan. Stig Blomqvist Björn Waldegård m fl. Persbrandt brutit. Mat på Louise med Peter Kristian Roger. Sutterhöjda på kvällen. Fortsättning foljer. Hörs.