Hej igen. Här kommer lite små noteringar från kv. Björnen.

v 25 Må + Ti jobbat i butiken. Måndagsklubb som vanligt. Tisdag dans i Örebro. Titanix o Nova spelade nonstop. Betyg 3. Roland bjöd på fika. Tack. På onsdag började Svea Sports stora LAGERRENSNING. Annons i FT o Veckonytt. Bra försäljning hela veckan. På torsdag läkarbesök på Hagakliniken. Jag skall nämligen förlänga mitt körkort. ( Högre behörighet ) När man är 45+ måste man göra det vart femte år. Bra tycker jag. Betalade 500 spänn till Christina Bäck. Dyrt. Väl inne på mottagningen möts jag av en mycket solbränd man. Har Sven månne varit på semester? Nej detta är en medicinman från Afrikas djupa skogar. Han verkade trevlig o efter en stund ( med Svens hjälp ) hittade han en lämplig blankett ( 97450 ) och på den kryssade han nej i varje ruta= fullt frisk. Därefter misshandlade han mig med en hammare ( på knän o armbågar ) bröt på mina armar o ben o tog blodtrycket 130/ 80. Efter det fick jag min stämpel o kunde komma ut i friheten. På kvällen bjöd Åke mig o Vägmästar´n på sill o potatis. Mycket gott. Fredag = Midsommarafton. Ledig. Skönt. Fikade på Café Huset. Benny o Monika kom också dit. På kvällen gick Åke o jag Rämsbergsleden ca 5 km. Leden är gjord av Leif Olsson i Lesjöfors, o till sin hjälp har han haft sina skolelever. Rickard Nilsson har tagit bilder som satt vid dom gamla torpruinerna. Längst i norr hade man en fantastisk utsikt över Flåsjön mm. Vi träffade också en dansk från Lolland, som var på semester på Rämsberg. Detta var en utflykt med LKDH som är en förening för hembygdens vänner. LKDH= Lär känna din hembygd. På lördagen gjorde jag ett besök hos mor o far. God mat o middagslur på uteplatsen. På kvällen dans i Blomsterhult till Shake. Söndag Mc-tur Hällefors-Kopparberg-Kloten-Malingsbo-Ludvika-Saxdalen-Sunnansjö-Fredriksberg-Filipstad. På kvällen cykeltur med Åke o Jörgen. Bolhyttan- Asphyttan 33,3 km. Sov gott.

v 26 Må Svea Sport. M-klubb. Åke Jörgen x 2 Torbjörn. Härlig kväll på verandan. Ti Swebus 1603 till Kristinehamn 5.15 Åter 6.50 Fin tur. Sov en stund. Nu har värmen kommit. Äntligen. Mycket att göra på Svea. Sverige slog Serbien med 3-1 i U-21 EM On Svea Sport hela dagen. Hann dessutom med att ombesikta Stigs Honda. Nu var ljudet OK. På kvällen tog jag en cykeltur runt Färnsjön. I Flottuvan kördes det folkrace för glatta livet. Kollade lite. I morgon väntar tvättstugan. God Natt.